top of page

insikten - min resa del 1


Sju månader efter jag hade fått jobbet jag drömt om så kom symptomen. Jag minns några olika delar av den tiden innan jag uppsökte läkaren. Jobbet som kommunikationsansvarig blev svårt när orden flöt ihop som jag läste och meningarna som jag skrev blev ofullständiga. Hur jag hade slutat träna och ta hand om min kropp som jag brukade för att jag helt enkelt inte orkade. Det enda jag orkade var att göra det som jag var tvungen att göra, jobba. Att precis kunna ha kvar huvudet ovanför vattenytan, utan att bryta ihop offentligt. Trycket över bröstet var påtagligt dygnet runt, vaknade upp mitt i natten. Minns overklighetskänslorna, att inte vara närvarande och att ständigt vara yr. Det tog två besök hos en läkare på vårdcentralen för att få mig att inse att det var allvar, att den brinnande hjälmen som inte gick att ta av mig var en ordentlig varningsklocka. Sjukskrivningen var ett faktum. Räddningen. Men även nya utmaningar som väntade runt hörnet.Vill du veta mer om mig, läs mer här.


Har du precis blivit sjukskriven för stress eller befinner du dig i en rehabiliteringsprocess och behöver stöd för att komma framåt? Tveka inte att boka in ett kostnadsfritt samtal här."Du ser ju frisk ut" fick jag ofta höra. Utmattning syns inte.


41 visningar0 kommentarer
bottom of page